Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Sedmo izdanje: Tunalicious festival u Poreču

Od 9. do 15. rujna Poreč će biti domaćin sedmog Tunalicious festivala, tradicionalne tuna manifestacije koja na porečku rivu i ulice donosi raznolike gastronomske trendove te bogat zabavni i sportski sadržaj.

Karlovački Ivanjski krijes: Tradicija duga dva i pol stoljeća

Ivanjski krijes najstarija je karlovačka manifestacija, čija tradicija održavanja seže u daleku prošlost, a ove godine krijesovi na obalama Kupe palit će se po 245. put.

Zagreb Classic 2024: Vrhunski koncerti na jednom od najljepših zagrebačkih trgova

I na ovogodišnjoj etabliranoj manifestaciji Zagreb Classic posjetitelji će moći uživati u vrhunskim koncertima u izvedbi renomiranih domaćih i inozemnih glazbenih umjetnika.

TZ grada Opatija: Besplatni tečaj „supanja“ pod vodstvom licenciranog instruktora

U sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ Turistička zajednica grada Opatija u suradnji s VOP SUP Team-om organizira SUP Experience na Voloskom, iskustveni tečaj uspravnog veslanja na dasci - „supanja“ koji će za sve polaznike biti besplatan.

Porečko ljeto: Velikim koncertom u novu sezonu

Koncert omiljenih domaćih izvođača koji svojim sugrađanima i gostima poklanja Valamar označit će početak „Porečkog ljeta“, a manifestacija će trajati sve do rujna.

TZ Zagrebačke županije: 183 tisuće eura za projekte lokalnih turističkih zajednica

Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović i direktori turističkih zajednica gradova, općina i turističkih područja Zagrebačke županije potpisali su ugovore o dodjeli sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području kontinenta.

TZ grada Sveti Ivan Zelina: Čarobni zelinski vilinski park

Destinacija Sv. Ivan Zelina u Zagrebačkoj županiji postaje odredište za istraživanje i uživanje u skrivenom, čarobnom svijetu prirode, a sve atrakcije na dohvat ruke sada su prezentirane u novoj informativnoj brošuri za privatne iznajmljivače.

TZ Zagrebačke županije: Novi suvenir Turopolja

Novi suvenir kreiran je u suradnji Turističke zajednice Zagrebačke županije s mladom modnom dizajnericom iz Velike Gorice Tinom Miličević, koja je savršeno spojila tradiciju i suvremenost.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image