Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Zračni promet: 70 aviokompanija letjet će ovog ljeta u Hrvatsku

Prema inicijalnim podacima koje je prikupila Hrvatska turistička zajednica tijekom ljetne sezone letenja Hrvatska će biti povezana s 517 jedinstvenih linija u domaćem i međunarodnom prometu, a očekuje se i dvoznamenkasta stopa porasta broja operacija putničkih zrakoplova u odnosu na prošlogodišnji ljetni red letenja.

Valamar Amicor Green Resort: Međunarodno priznanje za održivost

Hrvatski savjet za zelenu gradnju, nacionalni partner DGNB Sustava za Hrvatsku koji je vodeći međunarodni sustav certificiranja zelene izgradnje, dodijelio je Valamar Amicor Green Resortu na Hvaru zlatni predcertifikat za održivu gradnju samostojećih Vila, čime je Valamar postao prva turistička kompanija na putu za zlatni certifikat održivosti, a Valamar Amicor Green Resort prvo takvo ljetovalište u ovom dijelu Europe.

Statistika: 15 posto više noćenja u prva tri mjeseca


Već drugu godinu zaredom hrvatski turizam bilježi dvoznamenkaste stope rasta u dolascima i noćenjima gostiju u prvim mjesecima godine u odnosu na isto razdoblje lani.

Autograph Collection by Marriott Hotel na Cresu: U potrazi za radnicima

Sredinom lipnja na otoku Cresu otvorit će se prvi u Hrvatskoj hotel iz brenda Autograph Collection hotelskog lanca Marriott International, u kojem se u ovom trenutku zapošljava osoblje te pozivaju zainteresirane kandidate da podnesu prijave za posao.

Potrošnja na putovanjima: Europski putnici trošit će više novca u ovoj godini!

Usprkos stalnom pritisku životnih troškova Europljani vjeruju da će ove godine na putovanjima potrošiti više novca nego lani.

TZ grada Zagreba i Croatia Airlines: Nastavak poslovne suradnje

S ciljem unapređenja kvalitete turističkog proizvoda Turistička zajednica grada Zagreba i Croatia Airilines nastavit će suradnju i ove godine, u kojoj nacionalni prijevoznik otvara i tri nove sezonske linije.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image