Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

MINTS: Milijun eura za projekte javne turističke infrastrukture

Ministar turizma i sporta Tonči Glavina uručio je predstavnicima županijskih vlasti u Sisku ugovore za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj javne turističke infrastrukture, u ukupnoj vrijednosti od gotovo milijun eura.

Valamar Riviera: Organizacija godine za zelenu gradnju i održivo izgrađen okoliš

 Hrvatski savjet za zelenu gradnju i Hrvatska udruga proizvođača toplinsko fasadnih sustava proglasili su Valamar “Organizacijom godine” na svečanoj dodjeli Godišnjih nagrada za zelenu gradnju i održivo izgrađeni okoliš u 2023. godini.

Apartmani Medena: Investicija vrijedna osam milijuna eura

Nakon višegodišnjeg investicijskog ciklusa vrijednog osam milijuna eura apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem pokraj Trogira zasjalo je u novom ruhu.

Turistički prihodi: U prva tri mjeseca stranci potrošili 24,6 posto više novca

Prema podacima Hrvatske narodne banke u prva tri mjeseca ove godine inozemni gosti potrošili su 824,7 milijuna eura, čime su prihodi od inozemnih turista povećani za 162,9 milijuna eura ili 24,6 posto u odnosu na prva tri mjeseca prošle godine.

Grad Makarska i Imperial Riviera: Nakon višegodišnjeg spora postignuta nagodba

Nakon dugotrajnog imovinskopravnog spora Grad Makarska i Imperial Riviera sklopili su nagodbu vrijednu gotovo dva milijuna eura, a osigurana su i značajna sredstva za podizanje kvalitete života u lokalnoj zajednici.

Biševo: 140. godišnjica otkrića Modre špilje

Povodom obilježavanja 140. godišnjice otkrića Modre špilje Turistička zajednica Splitsko- dalmatinske županije organizirala je izložbu podvodne fotografije pod nazivom "Ispod mora, ispod zemlje" u bivšem vojnom tunelu „Gatula“ na Biševu.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image