Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Zaštita privatnosti

Saznajte više o našoj politici privatnosti, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima privatnosti.

Ova Politika (zajedno s drugim povezanim dokumentima) određuje koje vaše osobne podatke prikupljamo i način na koji ih koristimo.
Osobni podaci koje možemo prikupiti od vas:

Prikupljamo sve informacije koje nam šaljete kada koristite naš kontakt obrazac. Prikupljamo osobne podatke o vašim posjetima Internetskoj stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na podatke o prometu, lokaciji, web zapise, anketne sadržaje i sadržaje iz kontakt obrazaca te druge obavijesne podatke i resurse kojima pristupate. Zbirka navedenih osobnih podataka ubuduće će olakšati vašu posjetu Internetskoj stranici jer ćemo vam moći predložiti relevantne sadržaje za vas na temelju lokacije s koje pristupate Internetskoj stranici.

Prikupljanje vaših osobnih podataka putem našeg kontakt obrasca ne predstavlja zakonski ili ugovorni zahtjev; međutim, napominjemo da su polja označena zvjezdicom (*) obavezna polja, jer nam je navedena informacija potrebna kako bismo postupili ili odgovorili na vaš zahtjev. Dijeljenje ostalih informacija ili osobnih podataka prilikom ispunjavanja naših obrazaca za kontakt temelji se na vašoj slobodnoj odluci. U slučaju da nas kontaktirate, zabilježit ćemo tu korespondenciju.

Vaše osobne podatke možemo koristiti za izravni marketing putem elektroničke pošte kada na to izričito pristanete u odgovarajućem kontakt obrascu. U bilo kojem trenutku možete ukinuti primanje budućih marketinških poruka.

Kao što je objašnjeno u našoj Politici prikupljanja kolačića, kolačići se također mogu pohraniti na vaš uređaj.

Politika prikupljanja kolačića

Ova web stranica koristi kolačiće. Trebamo Vaš pristanak kako bismo Vam mogli pružiti bolje korisničko iskustvo. Ovu privolu možete povući u svakom trenutku.

Ova Politika kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se ti podaci koriste te kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke pogledajte naša Pravila privatnosti. U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici. Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domenu: www.utmedia.hr

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koji se koriste za pohranu malih podataka. Oni se pohranjuju na vaš uređaj kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi nam kolačići pomažu da web stranica pravilno funkcionira, čine je sigurnijom, pružaju bolje korisničko iskustvo i razumiju izvedbu web mjesta te analiziraju što i gdje treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi first-party i third-party kolačiće u razne svrhe. Kolačići prve strane (first-party) uglavnom su potrebni da bi web stranica ispravno funkcionirala i oni ne prikupljaju nikakve vaše osobne podatke.
Kolačići trećih strana (third-party) koji se koriste na našim web mjestima koriste se uglavnom za razumijevanje izvedbe web stranice (Google Analytics), kako komunicirate s našom web stranicom, za zaštitu naših usluga, pružanje reklama koje su za vas relevantne i sve u svemu za bolje i poboljšanije korisničko iskustvo, a pomažu vam i ubrzati buduće interakcije s našim web mjestom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Osnovni: Neki su kolačići neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje svih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju i ne pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam prijavu na vaš račun i sigurno dodavanje proizvoda u vašu košaricu i naplatu.

Analitički: Ovi kolačići pohranjuju podatke kao što su broj posjetitelja web mjesta, broj jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web mjesta posjećene, izvor posjeta itd. Ti nam podaci pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web stranica djeluje i gdje treba poboljšanje.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu određenim dodatnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključujuz ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja na web mjestu na platformama društvenih medija.

Performanse: Ovi nam kolačići pomažu u pohrani vaših postavki i postavki pregledavanja, poput jezičnih postavki, kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo prilikom budućih posjeta web mjestu.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image