Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Zaton Holiday Resort: Najbolji inozemni kamp u Danskoj

Zaton Holiday Resort: Najbolji inozemni kamp u Danskoj

Žiri prestižne skandinavske organizacije Danish Camping Union proveo je anketu među danskim ljubiteljima kampiranja koji su, među brojnim europskim konkurentima, zatonski kamp ocijenili najboljim.

Zaton Holiday Resort zadarskog Turisthotela najbolji je strani kamp prema izboru danske organizacije Danish Camping Union. Najutjecajnije skandinavsko udruženje proglasilo je najbolje kampove među danskim ljubiteljima kampiranja na prigodnoj ceremoniji održanoj u sklopu sajma Ferie for Alle u Herningu, a novo priznanje još je jedna potvrda da je Zaton Holiday Resort jedan od najpopularnijih među europskim turistima. Danska je, inače, među top 5 tržišta s kojih dolaze gosti zatonskog kampa, a ispred Danaca su samo Njemci, Poljaci, Nizozemci i Austrijanci.

Danish Camping Union okuplja više od 50.000 članova i upravlja s 20 kampova u Danskoj, a kao jedina takva organizacija na tim prostorima poveznica je između danskih kampista i kamping industrije u Danskoj.

“Novo priznanje za naš Resort, koje stiže od naših gostiju i ljubitelja kampiranja, predstavlja nam veliku čast. No ono sa sobom nosi i odgovornost da u tom istom smjeru nastavimo i u budućnosti. Naša misija će i dalje biti razvoj ponude i usluga jer su nam gosti na prvom mjestu”, rekao je Marinko Marinović, voditelj kampa Zaton.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image