Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Valamar Riviera: Nove investicije

Valamar Riviera: Nove investicije

U 2023. godini Valamar Riviera planira ulaganja u vrijednosti 58 milijuna eura.

Od planiranih ulaganja za ovu godinu u ukupnom iznosu od 58 milijuna eura Valamar Riviera u partnerstvu s AZ mirovinskim fondovima uložit će 32 milijuna eura u destinaciji Dubrovnik. Ulaganja obuhvaćaju kompletnu rekonstrukciju i rebranding hotela Tirena, ulaganja u hotele Valamar Lacroma i Valamar Club Dubrovnik te investiciju u Maro World, najveći obiteljski zabavni centar na Jadranu s brojnim edukativno-zabavnim sadržajima za djecu. Nadalje, značajna sredstva uložit će se u projekte održivog poslovanja i podizanja kvalitete destinacije, što uključuje uređenje plaža, šetnica, biciklističkih staza i drugih javno dostupnih sadržaja koji pridonose boljoj kvaliteti života građana u lokalnim zajednicama tijekom cijele godine.

Iz ove kompanije također su najavljena ulaganja od dodatnih 20 milijuna eura u primanja radnika i povećanje plaća u 2023. godini. Plaće isplaćene u vršku sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja - uključujući kuhare, konobare i recepcionare iznosit će između 1.200 i 1.800 eura neto, dok će za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih profila zanimanja iznositi između 1.000 i 1.200 eura neto. Dodatno, od 1. svibnja rastu koeficijenti za 129 radnih mjesta, odnosno za čak 2.800 djelatnika.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image