Valamar: Nova prilika za posao

Valamar: Nova prilika za posao

U Arba Resortu na otoku Rabu Valamar otvara više od 230 novih radnih mjesta, među kojima čak 60 na neodređeno vrijeme.


Otvorenje Arba Resorta predviđeno je za ljeto 2025. godine. Resort je smješten u Suhoj Punti na poluotoku Kalifront, jednom od najljepših dijelova, ne samo otoka Raba, već i Jadrana. Ljetovalište će čvrsto pozicionirati otok Rab među najbolje destinacije za obiteljski odmor na Jadranu, a vrijednost investicije je 54 milijuna eura. Novi hotel imat će 208 smještajnih jedinica i moći će primiti 654 osobe. Za rad u novom resortu otvorene su različite pozicije: od voditeljskih do stručnih pozicija poput konobara, kuhara i animatora, a cijeli je popis dostupan na službenoj stranici Dobar posao u Valamaru.

Valamar na Rabu već godinama uspjeva popuniti sva radna mjesta zahvaljujući svojim benefitima, uvjetima rada i atraktivnim primanjima. Uoči ovogodišnje sezone, u rapskim hotelima i kampovima bilo je zaposleno više od 700 djelatnika, od kojih je većina iz Hrvatske, a njih čak 60 posto je s otoka Raba. Svima njima su bili dostupni mnogobrojni benefiti poput mogućnosti ostvarivanja cjelogodišnjeg rada te poticaja za stanovanje u destinacijama.

„Kontinuirano se trudimo omogućiti zaposlenicima sve bolje i atraktivnije uvjete i primanja. Osluškujemo njihove potrebe i pratimo tržište. Velik je trud uložen u osiguravanje zadovoljstva, ponajviše u brigu o stanovanju zaposlenika, a rezultati su najbolja nagrada. Već godinama uspijevamo bez većih poteškoća popuniti sva sezonska radna mjesta i to prije same sezone. Uveli smo i novi program “Krov nad glavom“ kojim je omogućen dodatak za najam stana u iznosu od 500 eura. Zadovoljni su zaposlenici, zadovoljni smo mi, a na kraju su najzadovoljniji naši gosti. Arba Resort na Rabu privlačno je mjesto za rad turističkim djelatnicima i pozivamo sve koji žele ostvariti karijeru u turizmu da se pridruže našem timu“, rekao je Vlado Miš, direktor destinacije Rab i savjetnik Uprave Imperial Riviere, članice Valamar grupe.

Valamar potiče cjelogodišnji rad i lokalno zapošljavanje svojim programom "Živi destinaciju". Program uključuje niz pogodnosti za djelatnike koji žive u destinacijama, a od ove godine osigurano je i dodatnih 400 eura neto za zaposlenike koji žive u destinacijama ili se trajno u nju dosele. Osim toga, prošle godine je uveden program “Krov nad glavom”, kojim je stalnim radnicima i zaposlenicima na cjelogodišnjem ugovoru osigurana mogućnost dodatka za najam stana u iznosu do 500 eura mjesečno. U Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kampovima zaposlenici imaju i pogodnosti kod 300 partnera, a na Rabu zaposlenici najčešće koriste popuste za prijevoz i sportske aktivnosti.

U Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kampovima u Poreču, Rapcu, na otocima Rabu, Krku, Hvaru, Makarskoj i Dubrovniku ove sezone radilo je 8.300 zaposlenika, te je nastavljeno sa značajnim ulaganjima u primanja i nagrađivanje. Tako su primanja za stručne pozicije – kuhare, konobare, recepcionare i niz drugih pozicija u vrhu sezone iznosila između 1.400 i 2.000 eura neto, dok su sobarice, pomoćni kuhari, pomoćni konobari, kuhinjski radnici, serviri te na ostalim radnim mjestima primali između 1.000 i 1.300 eura.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image