UHPA: Putnički agenti u posjetu Crikvenici

UHPA: Putnički agenti u posjetu Crikvenici

U sklopu dvodnevnog studijskog putovanja članovi Upravnog i Nadzornog odbora Udruge hrvatskih putničkih agencija obišli su Crikveničku rivijeru, gdje su se susreli s dionicima turističke industrije i upoznali bogatu ponudu na ovom području.

Studijsko putovanje za predstavnike turističkih agencija organizirala je Turistička zajednica Grada Crikvenice u jeku posezone kako bi organizatore putovanja upoznali s najnovijim turističkim adutima kvarnerskog primorja. Uz organizirane susrete s lokalnim pružateljima usluga te prezentaciju turističke ponude destinacije TZ Grada Crikvenice također je organizirala i panoramsku vožnju brodom za UHPA-ine članove i predstavila gastronomsku ponudu u sklopu tradicionalne crikveničke manifestacije „Mjesec plave ribe“.

Foto by UHPA  TZG Crikvenice 3

„Poseban naglasak stavili smo na sadržaje u pred i posezoni, odnosno na raznolikost doživljaja tijekom cijele godine, a posebno na sadržaje zdravstvenog i sportskog turizma, te na brojne manifestacije koje organiziramo u svim godišnjim dobima. Vjerujem da ćemo nakon ovog studijskog posjeta zajedno sa UHPA-om i njezinim članicama razvijati nove turističke aranžmane na Rivijeri Crikvenica, koji će biti u skladu sa zahtjevima turističke potražnje“, rekla je Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Dugogodišnja suradnja s TZ Grada Crikvenica rezultirala je organizacijom ovog studijskog putovanja. „Studijski posjeti prilika su za izravno upoznavanje s pružateljima usluga, atrakcijama i manifestacijama koje se u destinaciji realiziraju, a upravo one čine ključne elemente za raznoj novih turističkih aranžmana i produljenje glavne turističke sezone“, istaknuo je Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija, naglasivši kako su u Turističkoj zajednici Grada Crikvenice odlično iskoristili potencijale za razvoj novih turističkih proizvoda i povećanje stupnja konkurentnosti destinacije

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image