TZ grada Zagreba: Nova promotivna kampanja i platforma „Museums, maybe“

TZ grada Zagreba: Nova promotivna kampanja i platforma „Museums, maybe“

U sklopu projekta napravljena je posebna web stranica, promotivni film, a organizirat će se i prigodna akcija zakazana za 19. i 20. listopad.


Foto: TZ grada Zagreba, autor Dubravko Miloslavić

Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula je novu promotivnu kampanju i platformu pod nazivom „Museums, maybe“, koja okuplja niz neobičnih zagrebačkih zbirki i atrakcija. Tako će 19. i 20. listopada posjetitelji imati priliku posjetiti čak 11 jedinstvenih zagrebačkih lokacija uz 50 posto nižu cijenu. U promotivnoj akciji sudjeluju Cravaticum boutique muzej, Kuća karikature Otto Reisinger, Muzej čokolade, Muzej iluzija, Muzej kanabisa, Muzej mamurluka, Muzej nedovršene umjetnosti, Muzej novog vala, Muzej prekinutih veza, Muzej selfieja i uspomena te Muzej zaboravljenih priča.

Museums 1

Turistička zajednica prepoznala je važnost ovakvih nekonvencionalnih projekata u jačanju prepoznatljivosti Zagreba. „Od 2010. godine, kada je Muzej prekinutih veza pronašao svoj stalni dom na Gornjem gradu te od 2015. kada je otvoren prvi Muzej iluzija u svijetu, Zagreb je postao prepoznatljiv i po inovativnim zbirkama te zanimljivim konceptima koji pružaju drugačije kulturno iskustvo. Veliki uspjeh ovih autentičnih zagrebačkih projekata nadahnuo je i mnoge druge da realiziraju svoje ideje i predstave ih široj javnosti“, kazala je Martina Bienenfeld, direktorica TZ grada Zagreba. Prepoznajući kreativnost, entuzijazam i turistički potencijal koji stoji iza svih ovih privatnih inicijativa prema njezinim riječima TZ grada Zagreba odlučila je kreirati „Museums, maybe“ kako bi im omogućila platformu za još bolje povezivanje s publikom. Ovom inicijativom ne samo da se pruža podrška tim jedinstvenim projektima već osigurava i veća vidljivost na europskoj i svjetskoj razini.

Više informacija o platformi „Museums, maybe“, kao i o aktualnim događanjima i akcijama, dostupno je na službenoj web stranici Turističke zajednice grada Zagreba https://www.infozagreb.hr/museums-maybe

 

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image