Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Okusi Kvarnera: Osmišljeni obroci u zrakoplovima Croatia Airlines-a

Okusi Kvarnera: Osmišljeni obroci u zrakoplovima Croatia Airlines-a

Od 1. kolovoza do 30. studenoga Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska turistička zajednica i Croatia Airlines godine provode zajednički promotivni projekt „Okusi Kvarnera“.

Foto. Nikola Cvjetović

U tom će se razdoblju u zrakoplovima Croatia Airlines-a posluživati posebno osmišljeni obroci, koji se temelje na kulinarskoj raznolikosti kvarnerskog područja u kojoj se isprepliću primorska, goranska i otočna kuhinja.

Croatia Airlines će svojim putnicima u domaćem i međunarodnom prometu, u poslovnom razredu, nuditi veliki snack box s namazom od tune, krekerima sa začinskim biljem, zelenim i crnim maslinama, muštaćonima i smokvenjakom. Na letovima kraćim od jedan sat nudit će mali snack box koji uključuje namaz od tune, krekere sa začinskim biljem i smokvenjak, dok će se putnicima u ekonomskom razredu nuditi krekeri sa začinskim biljem Kvarnera.

Osim posebnog gastronomskog doživljaja za putnike na letovima u 24 međunarodna i osam domaćih odredišta Croatia Airlines-a, ovaj projekt istodobno predstavlja jedinstvenu priliku za promociju Kvarnera kao destinacije gastronomije i doživljaja. Projekt „Okusi Kvarnera“ u zrakoplovima Croatia Airlines-a uključuje i širu marketinšku suradnju tri nositelja projekta; TZ Kvarnera, HTZ-a i Croatia Airlines-a, koji će svojim marketinškim kanalima promicati „Okuse Kvarnera“. Tako će vidljivost Kvarnera biti istaknuta kroz interne kanale Croatia Airlines-a kao što su putni časopis, video ekrani u zrakoplovima, newsletter Croatia Airlines, oglašavanje na društvenim mrežama i internim medijima, plakatima u poslovnicama, kao i na posebnoj web podstranici gastro ponude Croatia Airlines-a.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image