Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Nova kampanja: Experience Croatia….your memories are on us!

Nova kampanja: Experience Croatia….your memories are on us!

U sklopu nove kampanje Hrvatske turističke zajednice za svaki proizvod i tržište kreirane su i posebne promotivne poruke.

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je novu kampanju „Experience Croatia….your memories are on us!“ koja će se provoditi na četrnaest emitivnih tržišta. Kampanja će trajati do srpnja i provodit će se putem online i offline kanala i društvenih mreža, a uključuje turističke proizvode koji su ključan motiv dolaska u Hrvatsku za turiste na svakom pojedinom tržištu.

U sklopu kampanje za svaki proizvod i tržište kreirane su i posebne promotivne poruke pa će se tako na tržištima Njemačke, Austrije i Slovenije intenzivnije promovirati proizvodi, kao što su aktivni odmor, prirodne ljepote, eno-gastronomija i kultura, na tržištima Italije i Mađarske dodatno će se promovirati nautika, dok su među ostalim uključenim tržištima još i Poljska, Velika Britanija, Češka, Francuska, Nizozemska, Slovačka, Švedska, Švicarska

Za potrebe kampanje posebno su izrađeni kreativni vizuali i video materijali koji prikazuju raznoliku turističku ponudu Hrvatske o kojoj se zainteresirani za putovanje mogu informirati i na web stranici Croatia.hr koja uključuje niz informativnih značajki, mapa i savjeta za putovanja i boravak u Hrvatskoj.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image