Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

KUH: Dani otvorenih vrata kampa u Istri i na Kvarneru

KUH: Dani otvorenih vrata kampa u Istri i na Kvarneru

Kamping udruženje Hrvatske i ove godine u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta organizira Dane otvorenih vrata kampa, projekt koji je tijekom 2022. godine po prvi puta pokrenut u svrhu promocije zanimanja i zapošljavanja u turističkom sektoru.

Nakon prošlogodišnjeg pilot projekta u Istri, a koji je održan u kampu Polari, ove godine se Dani otvorenih vrata proširuju i na Kvarner, pa će se tako svi zainteresirani moći uključiti i u stručno-edukativni posjet kampa Krk Premium Camping Resort. Prema brojkama, Istarska i Primorsko-goranska županija zajedno ostvaruju 71 posto noćenja u kampovima u Hrvatskoj.

Događaj je pokrenut u svrhu intenziviranja suradnje i interakcije između strukovnih škola i poslodavaca u turizmu. Stručno-edukativni obilazak kampa na „Dan otvorenih vrata“ predstavit će mladima (učenicima i studentima) i široj zainteresiranoj javnosti (nezaposleni i svi zainteresirani) specifičnosti i potrebe rada u kampu. Tijekom posjete svi prisutni bit će vođeni od strane djelatnika/predstavnika kampa i proći sve pozicije u kampu (rad recepcije, hrana i piće, animacija i ostalo) čime će steći dojam rada u kampingu. Učenici i studenti imat će priliku i za razgovor s djelatnicima i kadrovskom službom.

Pozivamo stoga sve zainteresirane da se pridruže posjeti:
kampa Krk Premium Camping Resort, 6.5.2024. s početkom u 9:30 sati

• Lokacija: kamp Krk Premium Camping Resort
• Adresa: Narodnog Preporoda 80, 51500 Krk

i kampa Polari 14.5.2024. s početkom u 9:30 sati

• Lokacija: kamp Polari
• Adresa: Polari 1, 52210 Rovinj

Partneri projekta su: Maistra d.d., Valamar Riviera d.d., Turistička zajednica Istarske županije, Turistička zajednica grada Krka, Strukovna škola Eugena Kumičića (Rovinj), Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ (Pula), Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir (Krk) i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija).

Više informacija možete pronaći na službenoj KUH-ovoj stranici putem linka https://www.camping.hr/hr/novosti/dani-otvorenih-vrata-kampa
Zbog same organizacije događaja dolazak je potrebno prijaviti na mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image