Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Istra Premium Camping Resort: Dodatna ulaganja u kvalitetu

Istra Premium Camping Resort: Dodatna ulaganja u kvalitetu

Valamar Riviera ove sezone je u Istra Premium Camping Resort u Funtani uložila dodatnih 7,6 milijuna eura, čime su ukupne investicije u ovaj resort s pet zvjezdica dosegle 81 milijun eura.

Dodatnim ulaganjima od 7,6 milijuna eura podignuto je osamnaest novih vila s bazenom i Tuna bay restoran s mediteranskom kuhinjom.

Osim raskošnih parcela pokraj mora, modernih camping homeova, glamping šatora i stilski uređenih camping vila s bazenom Istra Premium Camping Resort raspolaže s premium obiteljskim vodenim parkom Aquamar koji se prostire na tisuću četvornih metara, brojnim sadržajima za djecu, sportskom zonom, ugostiteljskim objektima i trgovinama. Gostima je također na raspolaganju i usluga dostave Valfresco Direkt na kamping parcelu ili camping home u okviru koje mogu naručiti gotova ili polugotova jela, svježe voće i povrće i ostale potrepštine kao i Valamar Experience Concierge usluga osobnog asistenta za planiranje najboljih destinacijskih doživljaja uz personalizirane programe za goste. Uz goste kampa turistima koji su smješteni u sklopu Sunset Garden Premium Camping Vila s privatnim bazenom dostupna je i usluga polupansiona u okviru samoposlužnog restorana Fonte s bogatom ponudom doručka i večere.

Istra Premium Camping Resort i ove godine bilježi odličan booking te očekuje uspješnu posezonu, a iznimnu kvalitetu ovog kamping ljetovališta s najvišim priznanjima nagradili su njemački i nizozemski autklub ADAC i ANWB. Kamp je nositelj i oznake koja promiče ekološku izvrsnost – EU Ecolabel za turistički smještaj.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image