Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

HTZ: Promotivna kampanja za posezonu

HTZ: Promotivna kampanja za posezonu

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je promotivnu kampanju „Experience Croatia… your memories are on us!“ koja će se provoditi do kraja listopada.

Foto: Ivo Biočina

Kampanja se provodi na tržištima Njemačke, Austrije, Poljske, Češke, Francuske i Švedske, a u središtu promocije su nautika, prirodne ljepote, eno-gastronomija, aktivni i kulturni turizam.

Paralelno s tim je i na društvenim mrežama Facebook i Instagram pokrenuta kampanja „The Great Croatian Road Trip“, koja za cilj ima pozicioniranje Hrvatske kao održive i prometno lako dostupne destinacije. Aktivnosti se provode na četrnaest europskih tržišta na kojima će biti istaknuti i prijedlozi putovanja kako bi auto gosti na najbolji način mogli upoznati krajolik, kulturne znamenitosti i prirodno bogatstvo Hrvatske. Želja je promovirati putovanja izvan glavnih ljetnih mjeseci, isticati pristupačnost i kvalitetu ponude, a dodatno će se ljubitelje putovanja poticati na sporije, kvalitetnije i detaljnije upoznavanje s cjelokupnom ponudom hrvatskih destinacija.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image