Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

HTZ: Natječaji za direktore predstavništva u Velikoj Britaniji i Poljskoj

HTZ: Natječaji za direktore predstavništva u Velikoj Britaniji i Poljskoj

Prijave se mogu slati isključivo elektroničkom poštom, a zaprimaju su zaključno sa 29. ožujkom 2023. godne.

Hrvatska turistička zajednica objavila je natječaje za izbor i imenovanje direktora/ice Predstavništava HTZ-a u Velikoj Britaniji sa sjedištem u Londonu te direktora/ice Predstavništava HTZ-a u Poljskoj sa sjedištem u Varšavi. Prijave na natječaj, koji je objavljen mrežnim stranicama HTZ-a, a, zaprimaju se zaključno sa 29. ožujkom 2023. isključivo putem elektroničke pošte Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli., a novi se direktori biraju za mandatno razdoblje od četiri godine.

Od kandidata koji se budu prijavili na natječaj između ostalog se traži da imaju najmanje četiri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu ili najmanje šest godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima, znanje jednog i poznavanje još jednog stranog jezika ili jezika turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno te poznavanje turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno. Uz dokaze za prijavu kandidati su potrebni dostaviti i svoj prijedlog četverogodišnjeg plana aktivnosti predstavništva.

Velika Britanija i Poljska ubrajaju se među najvažnija emitivna tržišta u kojima će uredi predstavništva imati ključnu ulogu u daljnjem pozicioniranju Hrvatske kao poželjne, atraktivne, kvalitetne i održive destinacije Mediterana i predstavljanju hrvatske cjelogodišnje turističke ponude. Stoga iz Hrvatske turističke zajednice pozivaju sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image