Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

DHT 2024: Prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade

DHT 2024: Prijave za Godišnje hrvatske turističke nagrade

Do 15. rujna 2024. godine otvorene su prijave za podnošenje kandidatura za Godišnje hrvatske turističke nagrade, koje se isključivo mogu slati putem online prijavnica dostupnih na službenoj stranici manifestacije Dani hrvatskog turizma.

Ovogodišnji Dani hrvatskog turizma održat će se u Opatiji 21. i 22. studenoga, koja ove godine obilježava 180. godišnjicu organiziranog turizma.

Godišnje hrvatske turističke nagrade zajednički dodjeljuju Ministarstvo turizma i sporta, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, a ove godine dodijelit će se u ukupno 15 glavnih kategorija. To su: nagrada za turistički događaj godine, turističku destinaciju godine - šampion hrvatskog turizma, DMK - turistički aranžman godine, gastronomski doživljaj godine, hotel godine (nagrada će se dodijeliti najboljem malom i velikom hotelu), kamp godine, marinu godine, charter godine, a tu su i nagrade u aktivnom, kulturnom, poslovnom, ruralnom i zdravstvenom turizmu, kao i nagrada „Naturally Yours“ za poseban doprinos održivom razvoju.

Također, prijave se zaprimaju i za kategoriju Ljudi u turizmu, u sklopu koje će se dodijeliti nagrada „Anton Štifanić“ za pojedinca te za tvrtku, ustanovu ili udrugu, zatim Nagrada za životno djelo te nagrada „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“, koja se dodjeljuje u 19 potkategorija kao što su agencijski djelatnik, turistički vodič, recepcijski djelatnik, konobar, policijski službenik, vatrogasac, kuhar, djelatnik hotelskog domaćinstva, djelatnik u prijevozu i dr.

Nagrade su otvorene za sve dionike u hrvatskom turizmu te predstavljaju priliku za prezentiranjem izvrsnosti i primjera najboljih praksi, a cilj sustava nagrađivanja je promovirati, poticati i isticati izvrsnost u hrvatskom turizmu.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image