Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Autograph Collection by Marriott Hotel na Cresu: U potrazi za radnicima

Autograph Collection by Marriott Hotel na Cresu: U potrazi za radnicima

Sredinom lipnja na otoku Cresu otvorit će se prvi u Hrvatskoj hotel iz brenda Autograph Collection hotelskog lanca Marriott International, u kojem se u ovom trenutku zapošljava osoblje te pozivaju zainteresirane kandidate da podnesu prijave za posao.

Hotel se nalazi u Cresu i smješten je u šumskom ambijentu tik uz obalu, a iza investicije vrijedne više od petnaest milijuna eura stoji tvrtka „Valdarke“ koju vodi Nikola Avram. Riječ je o Cresaninu s bogatim dvadesetogodišnjim međunarodnim iskustvom u hotelijerstvu i menadžmentu koji je stjecao u najuglednijnim turističkim kompanijama. On je također i osnivač regionalne tvrtke Alpha Hotel Management licencirane od strane Marriott Internationala za razvoj brenda na jugoistoku Europe.

Kako se bliži otvorenje hotela koji je u posljednjoj fazi zapošljavanja osoblja pozivaju sve zainteresirane kandidate da podnesu prijave za posao, jer otvoreno je još trideset pozicija.

Prema riječima Nikole Avrama sam dolazak Autograph Collection hotela koji je kategoriziran s pet zvjezdica i koji spada u premium distinctive skupinu Marriottovih hotela značajna je vijest, tim prije što ovaj brend debitira na hrvatskom tržištu. No, kako je rekao, to što smo mi veliki svjetski brend ne znači mnogo, ako njime ne upravljamo vrhunski. Upravo iz tog razloga pokušavaju zaposliti što više domaćih radnika kojima nude respektabilne uvjete rada i trenutačno su u potrazi za osobljem za rad na recepciji, konobarima te sobaricama.

Prijave za posao u novom Autograph Collection by Marriott Hotelu na Cresu mogu se slati na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..

Predviđeni početak rada je početkom svibnja, a službeno otvorenje hotela najavljeno je za sredinu lipnja. Svim konobarima bit će osiguran smještaj, hrana te plaća koje će iznositi do 1500 eura. Hotel neće raditi samo tijekom siječnja i veljače, a budućim konobarima jamči se šest mjeseci rada s mogućnošću zapošljavanja na neodređeno vrijeme.

Prednost Cresa kao destinacije, ističu iz Autograph Collectiona jest u tome što je fantastično povezan s važnim zračnim lukama i gradovima. Njegova prednost je i u tome što plovidba brodom od Krka do Cresa traje samo dvadesetak minuta, a Krk je mostom povezan s kopnom tako da se, primjerice iz Zagreba do Cresa stiže za oko dva sata.

Hotel ima 49 soba, dva vanjska bazena, plažno područje s barom te wellnes centar, a goste će očekivati i bogata gastro ponuda. Eksterijer hotela osmišljen je kao spoj modernog i decentnog dizajna, dok je interijer inspiriran opuštenim ambijentom starih kamenih sela i šarenih kuća na creskoj rivi koje su kroz stoljeća zadržale utjecaj venecijanske arhitekture.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image