Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Apartmani Medena: Investicija vrijedna osam milijuna eura

Apartmani Medena: Investicija vrijedna osam milijuna eura

Nakon višegodišnjeg investicijskog ciklusa vrijednog osam milijuna eura apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem pokraj Trogira zasjalo je u novom ruhu.

Svi apartmani kategorizirani su s četiri zvjezdice, a izgrađen je i plato od 600 četvornih metara s četiri vanjska bazena što predstavlja veliki iskorak u kvaliteti sadržaja i infrastrukture, priopćeno je iz Uprave Apartmani Medena.

Naselje se sastoji od 251 apartmana i u vlasništvu je LNS grupe, u čijem portfelju su hoteli „Medena“ i „ Ola“ te još niz drugih hotela u Hrvatskoj.

Apartmani Medena pionir su apartmanskog turizma u Dalmaciji i njihova obnova predstavlja početak razvoja i dugoročnog ulaganja u infrastrukturu, izjavio je Danko Končar, predstavnik LNS grupe te dodao: “Apartmanska naselja generalno su deficitarna u Hrvatskoj, a pogotovo u Dalmaciji. Zbog toga smo odlučili pokrenuti ovu investiciju kako bismo najljepšu lokaciju na Mediteranu učinili još reprezentativnijom. Ovim putem najavljujem i skorašnju izgradnju aparthotela s pet zvjezdica i 100 soba čija je vrijednost 35 milijuna eura“.

Predsjednica Uprave Apartmana Medena Petra Jurlina kazala je kako se trendovi stalno mijenjaju, a konkurencija zaoštrava te su ulaganja u kvalitetu, individualni pristup prema svakom gostu i autentičnost jedini jamac zdravog poslovanja. „Vodeći se upravo tom filozofijom krenuli smo u kompleksan zahvat na ovoj kultnoj lokaciji u Segetu Donjem koja desetljećima ponosno simbolizira destinaciju. Međutim destinacija s ovom investicijom sada ulazi u novu eru. Cijeli kompleks Medena pozicioniran je kroz niz strateških tvrtki za lokalnu zajednicu, koji otvara radna mjesta, oplemenjuje infrastrukturu i posluje po načelima održivosti“, naglasila je Jurlina.

Osim spomenutih sadržaja Apartmani Medena raspolažu s terenima za rukomet, nogomet, tenis, košarku i mini golf, kao i restoranom u sklopu kompleksa te konferencijskom dvoranom.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image