Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Aminess:  Svi objekti od sada pet frendly

Aminess: Svi objekti od sada pet frendly

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi otvorila je vrata za boravak kućnih ljubimaca u svim svojim objektima na Jadranu, a novi pet frendly program prati posebne standarde.

Uvedeni paketi kategorizirani su po vrsti smještajnog objekta koji prate posebne standarde za goste s kućnim ljubimcima kako bi ih bezbrižno mogli povesti na zajednički odmor. Ptilikom dolaska u objekt goste će dočekati pokloni za njihove kućne ljubimce, poput zdjelice za vodu, kolačića, privjeska za ogrlicu te igračka. Kako bi svi gosti sa i bez ljubimaca mogli neometano uživati u svom odmoru, unutar Aminess objekata prema kućnom redu točno su definirani prostori u kojima kućni ljubimci mogu boraviti u pratnji svojih vlasnika.

„U želji da našim gostima i njihovim kućnim ljubimcima osiguramo nezaboravno iskustvo boravka svi Aminess objekti od ove godine postaju pet friendly. Sa zadovoljstvom ćemo ugostiti svakog kućnog ljubimca, a ovisno o preferencijama i objektu vlasnici mogu birati između nekoliko različitih paketa usluga kako bi odmor svima bio ugodan. S ponosom mogu reći da je Aminess istinski prijatelj kućnih ljubimaca”, istaknula je Tatjana Glamatović, direktorica kampa Aminess Sirena i voditeljica Pet friendly projekta u Aminessu.

Kućni ljubimci koje gosti vode na putovanje moraju imati najmanje šest mjeseci te posjedovati valjanu veterinarsku putovnicu. Pritom je boravak u hotelskoj sobi ograničen na jednog kućnog ljubimca, dok u apartmanima, mobilnim kućicama i vilama gosti mogu boraviti s dva kućna ljubimca.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image