ACSI: U vrhu europskog kampinga devet kampova iz Hrvatske

ACSI: U vrhu europskog kampinga devet kampova iz Hrvatske

Prema izboru gostiju koji su glasali za svoje favorite za nagradu nizozemskog kamping vodiča ACSI među 120 najboljih kampova u Europi devet je kampova iz Hrvatske.

Priznati nizozemski kamping vodič ACSI izlazi od 1965. godine i u njegovoj bazi nalazi se gotovo deset tisuća ocijenjenih kampova u Europi. Prvi put ove godine za nagradu u više kategorija glasali su korisnici, čime je ova nagrada dodatno dobila na težini, a svoji glas dalo je više od pedeset tisuća kampista iz raznih europskih zemalja.

Među nagrađenim hrvatskim kampovima su istarski kamp Valkanela koji je proglašen najboljim kampom u Hrvatskoj. Kamp Straško dobitnik je nagrade za najbolje sportske sadržaje, kamp Slatina najbolji je kamp za ljubitelje pasa, dok je kamp Stobreč smješten na najboljoj lokaciji u zemlji. Aminess Sirena osvojila je nagradu za najbolji kamp za motorne kampere, Polidor Family Resort je kamp s najboljim zabavnim sadržajem, Valalta Naturist ima najbolji restoran, a Zaton Holiday najbolji bazen. Dobitnik nagrade u kategoriji najbolji mali kamp je Odmoree Camp & Hostel.

Priznanja svim dobitnicima nagrađenih kampova uručena su na svečanoj dodjeli održanoj u resortu Wyndham Grand Novi Vinodolski. Uz nagrađene kampove posebna nagrada za najbolju osobnost „Personality Award Croatia“ dodijeljena je iskusnom turističkom profesionalcu Jerku Sladoljevu iz udruge Top camping.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image