Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Na Pagu: Otvoren Aminess Avalona Camping Resort

Na Pagu: Otvoren Aminess Avalona Camping Resort


Turistička kompanija Aminess Hotels & Resorts otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort, smješten u Povljani na otoku Pagu u čiju je gradnju uloženo 55 milijuna eura.

Kamp je okružen morem s tri strane te raspolaže s 300-tinjak parcela veličine 100 i 200 m2, od kojih su 32 luksuzne parcele s privatnim bazenom, što je prvi takav koncept u Hrvatskoj koji time postavlja nove standarde luksuznog camping odmora.

Kamp ima i 30 glamping vila te 232 mobilne kućice, a posebnost kampa čini 180 bazena, od kojih je 118 smješteno uz mobilne kućice, 30 uz glamping vile i ranije spomenutih 32 bazena uz luksuzne parcele u prvom redu do mora.

„Aminess Avalona Camping Resort je među šest kampova u Hrvatskoj s prestižnih pet zvjezdica, potvrđujući svoju izvrsnost prema visokim zahtjevima ADAC standarda. Otvorenjem Avalone, Aminess nastavlja proširivati svoj portfelj ulaganjem u objekte visoke kategorije, pružajući istovremeno poticaj razvoju i unapređenju lokalne turističke i ugostiteljske ponude na otoku “, rekao je Mladen Knežević, član uprave u Aminessu.

Gosti će moći uživati u raznovrsnim zabavnim aktivnostima kao i provjerenim Aminess gourmet konceptima restorana. Uz restorane kamp raspolaže i s barovima, slastičarnicom, pekarnicom te supermarketom s bogatom ponudom lokalnih namirnica. Osim u gourmet ponudi gosti će također imati priliku uživati i u raznovrsnim aktivnostima, poput multifunkcionalnog igrališta, teniskim terenima ili teretani na otvorenom, ali i bogatim animacijskim programima, a svakako treba spomenuti i Aquapark s pet velikih tobogana koji će dodatno zaokružiti zabavnu ponudu u kampu.

Aminess tijekom svojih više od 55 godina poslovanja doprinosi razvoju lokalnih zajednica u kojima posluje pa je tako i u ovom slučaju stavio naglasak na zapošljavanje. Naime, Avalona će izvan sezone zapošljavati 100-tinjak zaposlenika, dok će u samom vrhuncu sezone 170 zaposlenika imati priliku postati dio Aminess grupacije.

„Ponosni smo i sretni otvaranjem Aminess Avalona Camping Resorta koji je u mnogočemu - od arhitekture, krajobraza pa sve do popratne ponude i zabavnih sadržaja poseban, što ga razlikuje od ostalih ljetovališta na našoj obali. Otvorenje kampa znači i posao za gotovo 170 ljudi, kojima kao kompanija osiguravamo vrlo konkurentne materijalne uvjete rada te redovitu isplatu nagrada i benefita. Ne sumnjamo da će upravo Avalona uskoro postati omiljeno ljetovalište za obitelji, ali i vlasnike kućnih ljubimaca za koje smo također osigurali vrhunsku ponudu i sadržaj“, poručila je direktorica kampa Tatjana Glamatović.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image