Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

D-Marin: Personalizirana aplikacija za nautičare

D-Marin: Personalizirana aplikacija za nautičare

Grupa D- Marin lansirala je personaliziranu aplikaciju „D-Marin - Premium marine“ kojom će dodatno obogatiti iskustvo korisnika u svojim marinama.

Aplikacija „D-Marin - Premium marine” umrežena je platforma koja omogućuje korisnicima D-Marin marina pristup svim nužnim informacijama i uslugama. U D-Marinu vjeruju kako će ova aplikacija preoblikovati način na koji vlasnici komuniciraju s marinama, nudeći im izravan kontakt s timovima u samim marinama. Aplikacija će im omogućiti da u pravom vremenu biraju, rezerviraju i obnove vezove u marini, obavljaju plaćanja, provode postupak prijave na daljinu, a što će u konačnici značajno smanjiti vrijeme koje je do sada bilo potrebno za sve ove aktivnosti.

Lansirana kao dio inicijative „Connected Marina“ od strane grupe D-Marin, ova aplikacija sadrži sve najnovije i najbitnije informacije o najnovijim vijestima i događajima te posebne ponude na jednom mjestu i kompatibilna je sa svim mobilnim operativnim sustavima.

Intuitivna aplikacija također korisnicima jamči potpunu kontrolu nad D-Marinovim rješenjem Smart Pedestal koji će se uvesti u njegove marine tijekom 2023. godine. Korisnici više neće morati ulaziti u ured marine ili u redu čekati na opskrbu energijom, nego će putem aplikacije moći aktivirati pristup utičnicama struje ili priključcima vode u samim marinama te jednostavno rezervirati, pratiti i optimizirati potrošnju energije i vode.

Privatni godišnji korisnici vezova također uživaju maksimalnu sigurnost zahvaljujući aplikaciji „D-Marin - Premium marine” koja je povezana s autonomnim brodskim sigurnosnim senzorima tvrtke D-Marin, pružajući nadzor 24 sata dnevno te ažuriranje statusa plovila u stvarnom vremenu, uključujući ispumpavanje vode, temperaturu, stanje baterije i lokaciju.

Aplikacija je namijenjena godišnjim i privremenim korisnicima te se može preuzeti putem Apple App Storea i Google Play trgovine. Više informacija dostupno je na www.d-marin.com

 

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image