Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

TZ grada Opatija: Besplatni tečaj „supanja“ pod vodstvom licenciranog instruktora

TZ grada Opatija: Besplatni tečaj „supanja“ pod vodstvom licenciranog instruktora

U sklopu projekta „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ Turistička zajednica grada Opatija u suradnji s VOP SUP Team-om organizira SUP Experience na Voloskom, iskustveni tečaj uspravnog veslanja na dasci - „supanja“ koji će za sve polaznike biti besplatan.

Foto: SUP Experience, Petar Kürschner

TZ grada Opatija uvela je SUP Experience kao novu aktivnost u ponudu svojeg projekta „Opatija - oaza zdravlja i wellnessa“ prošle godine i budući da su za nju gosti pokazali veliki interes ove godine će organizirati tečaj u više termina.

Tečaj će se održati na Voloskom pokraj vaterpolo igrališta – 15. lipnja, 6. i 13. srpnja, te 3., 10. i 31. kolovoza s početkom u 9 sati. SUP Experience besplatan je za sve polaznike, a tečaju se mogu priključiti sve odrasle osobe, kao i djeca od minimalno osam godina starosti uz obaveznu pratnju roditelja. S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, prijava je obavezna najkasnije dan ranije putem telefona 051/271-310 ili e-mail adrese Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..

SUP Experience iskustveni tečaj „supanja“ organizira se pod vodstvom jedinog licenciranog SUP instruktora u Hrvatskoj – Gorana Smirčića, a osim uživanja u suncu i moru pruža i odličan kardio trening. Uspravno veslanje na dasci čuva zglobove, jača tijelo, razvija osjećaj ravnoteže te se pravilnim držanjem vježbaju „duboki“ mišići i jača kralježnica. Tečaj uključuje osnovni teorijski dio tijekom kojeg će polaznici naučiti kako namjestiti veslo, kako veslati/zaustavljati/okretati SUP te kako stati i popeti se na SUP iz mora, a potom će stečeno znanje moći pretočiti u praksu te se okušati u ovom zanimljivom sportu.

Projekt „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ u organizaciji Turističke zajednice grada Opatija uključuje niz programa posvećenih aktivnom životu i zdravim navikama. U sklopu projekta tijekom proljeća u ponudi su bile aktivnosti poput nordijskih šetnji te programa Thalasso Cardio Walk.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image