Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

The Signature Dish: 4 of a Kind – Gourmet doživljaj s potpisom renomiranih chefova

The Signature Dish: 4 of a Kind – Gourmet doživljaj s potpisom renomiranih chefova


Nesvakidašnju seriju ekskluzivnih večera u kojima užitak u hrani uključuje sva osjetila krajem listopada u Rovinju i Balama priprema četvero renomiranih chefova u vrhunskim restoranima s Michelinovom zvjezdicom ili preporukom.


Jedinstven gourmet spektakl The Signature Dish: 4 of a Kind održat će se od 26. do 30. listopada s bogatom gastronomskom ponudom, osmišljenom samo za ovu prigodu. Jela će pripremati chefovi Jeffrey Vella iz restorana Cap Aureo, Emanuele Scarello i Lorenzo Lai iz restorana Agli Amici Rovinj, Danijel Đekić iz restorana Monte te Damir Pejčinović iz restorana Meneghetti. Renomirani chefovi će u svojim restoranima s Michelinovim zvjezdicama i preporukama pripremiti ekskluzivnu večeru za tridesetak gostiju, dok će vrhunac doživljaja biti dolazak svjetski poznatog kovača Michelea Massara na dodatnu humanitarno-edukativnu večeru čiji su jelovnik od četiri slijeda zajedno osmislili spomenuti chefovi.

Poznati po nesvakidašnjem pristupu u osmišljavanju, ali i oblikovanju sljedova u kojem ističu svoj osobni potpis, chefovi će uz upotrebu najkavalitetnijih lokalnih i sezonskih namirnica te primjenu trendova i kreativnost iznjedriti ono najbolje - vrhunska jela iznimne kvalitete koja stvaraju prvoklasno gourmet iskustvo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Četiri navedene večere dio su mozaika koji će u punoj snazi zabljesnuti na zajedničkoj humanitarno-edukativnoj večeri koja će se održati u restoranu Cap Aureo u Grand Park Hotelu Rovinj, u čijem su središtu biti učenici rovinjske Strukovne škole ‘Eugen Kumičić’. Svaki od četiri chefa priredit će jedan slijed jelovnika, a sve u želji da goste povedu na jedinstveno gourmet putovanje najboljim signature dishevima, odabranima vinima, iznimnim doživljajima i vrhunskom uslugom. Dodatnu notu posebnosti ove večere donosi i kovač svjetskog glasa Michele Massaro, poznati Talijan čije noževe u svojim kuhinjama koriste najcjenjeniji svjetski chefovi poput Emanuelea Scarella, Renéa Redzepija i Alaina Ducassea. Upravo je humanitarno-edukativna večera The Signature Dish glavni razlog njegovog prvog službenog posjeta Hrvatskoj na kojoj će svoju podršku edukaciji novih naraštaja hrvatskih chefova iskazati donacijom noža izrađenog samo za potrebe ovog događaja.

Više informacija o ovom gourment događaju dostupno je na internetskoj stranici I-Stra Exclusive.

 

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image