Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

UPUHH F&B Academy: Konferencija o najnovijim trendovima u hrani i piću

UPUHH F&B Academy: Konferencija o najnovijim trendovima u hrani i piću

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske 28. i 29. veljače organizira edukativnu konferenciju "UPUHH F&B Academy", koja će se održati u hotelu Westin u Zagrebu.

Cilj organiziranja edukativne konferencije "UPUHH F&B Academy" je polaznicima pružiti suvremena znanja iz područja gastronomije i restoraterstva, s fokusom na najnovije trendove, inovacije, tehnologije i održivost.

U radu konferencije sudjelovat će više od trideset stručnjaka iz hotelske F&B scene, koji će održati niz zanimljivih predavanja na temu „Novi koncepti hrane i pića u hotelijerstvu“, "10 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinske karte", "Nutricionistički trendovi", "Što to čini ozbiljan hotelski restoran?", „Breakfest is king“ itd.

“UPUHH F&B Academy" nije samo konferencija, već i prilika za povezivanje sudionika s vrhunskim stručnjacima, stvaranje mreže korisnih kontakata i usvajanje najnovijih saznanja. U dinamičnom svijetu gastronomije, gdje inovacije postaju ključ uspjeha, ova konferencija postavlja nove standarde u edukaciji, otvarajući vrata za buduće generacije stručnjaka”, izjavio je Bernard Zenzerović, predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Konferencija će se održati uz podršku renomiranih partnera i brojnih pokrovitelja.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image