Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

UPUHH: Edukacija za hrvatske hotelijere na prestižnim švicarskim sveučilištima Les Roches i Glion

UPUHH: Edukacija za hrvatske hotelijere na prestižnim švicarskim sveučilištima Les Roches i Glion

U sklopu ovog partnerstva članice Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) dobit će trinaest stipendija za odabrane Executive MBA i Master programe.

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske dogovorila je suradnju s vodećim švicarskim sveučilištima na području turizma Les Roches i Glion, čime se hrvatskim hotelijerima otvara mogućnost za dodatno vrhunsko obrazovanje na visokoškolskim ustanovama čiji su programi u turizmu među najprestižnijma u svijetu.

“Ovom suradnjom, UPUHH nastavlja svoju misiju pružanja kvalitetnih obrazovnih programa i informacija svojim članicama kako bi podržali razvoj turističkih kadrova i razvoja turizma u Hrvatskoj. Svake godine organiziramo više od 30 edukativnih seminara i webinara kroz UPUHH Hotel Academy program. Partnerstvom sa sveučilištima Les Roches i Glion, svjetskim liderima u edukacijama u našem sektoru, nastavljamo u tom smjeru, posebno u dijelu edukacije menadžmenta u turizmu jer vidimo interes članica i potrebu za takvom kontinuiranom edukacijom”, istaknuo je Bernard Zenzerović, direktor Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske.

Kontinuirano obrazovanje turističkih profesionalaca treba biti jedan od strateških prioriteta koji osigurava dodanu vrijednost cijelom sektoru i podiže kvalitetu cjelokupne turističke ponude. UPUHH, kao stručna udruga pruža potporu u edukaciji zaposlenika te kroz mrežu partnerstava s mnogim uglednim ustanovama i stručnjacima nudi mogućnost kontinuiranog usavršavanja kroz razne edukativne seminare, webinare i projekte.

Les Roches je jedno od najprestižnijih svjetskih sveučilišta na području turizma, koje se redovito nalazi među prvih pet svjetskih turističkih sveučilišta prema QS World University Rankingu. Glion sveučilište postavlja najviše standarde za akademsku kvalitetu i izvrsnost u hospitality industriji. Danas se Glion svrstava među najbolje svjetske institucije za hospitality i leisure management te se sustavno ističe kao jedna od najuglednijih takvih institucija u svijetu.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image