Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Aminess: Nova serija edukativnih radionica

Aminess: Nova serija edukativnih radionica

Ususret nadolazećoj sezoni turistička kompanija Aminess Hotels & Resorts ponovo kreće s edukativnim projektom Aminess Gourmet Lab, koji organizira već šestu godinu zaredom.

U sklopu ovogodišnjeg edukativnog projekta Aminess Gourment Lab održat će se ukupno šesnaest različitih edukativnih radionica na kojima će se mladi kuhari, barmeni i somelijeri educirati o najvažnijim aspektima rada s hranom, pićem i posluživanjem gostiju.

Radionice će se održavati u novigradskom Aminess Maestral Hotelu i Aminess Maravea Camping Resortu od kraja siječnja do sredine ožujka pod vodstvom renomiranih domaćih chefova kuhinje, od kojih je svaki zadužen za određeno područje gourmet ponude. Tako će chef David Skoko polaznike podučavati o tehnikama u pripremi plave ribe, dok će za hladna predjela i bijelu ribu biti zadužen chef Hrvoje Zirojević. Jedan od najboljih mladih chefova Hrvatske Matija Bogdan polaznike će upoznati s pripremom najzahtjevnijih jela kroz tečaj fine dininga, a za jela koja se konzumiraju u opuštenijoj atmosferi zadužen će biti Marko Palfi s tečajem pripreme street fooda. Jedan od najpoznatijih domaćih chefova Melkior Bašić demonstrirat će organizaciju i pripremu kvalitetnog bife stola, Robert Perić će polaznike podučavati o pripremi ukusnih rižota i tjestenina, dok će znanja o delikatnoj pripremi sushija prenositi Saša Pribičević. Kulinarski dio zaključit će pizza majstor Davor Milić, koji će polaznike uputiti u tajne pripreme izvorne napolitanske pizze te chef Mario Mihelj s tečajem pripreme široke lepeze vegetarijanskih jela.

Uz edukaciju vrhunskih chefova polaznici će pohađati i somelijerski tečaj pod vodstvom članova Hrvatskog sommelier kluba, dok će ih o pripremi kave educirati stručnjaci iz Francka. Cjelokupan program projekta upotpunit će proslavljena slastičarka Suzana Kvesić s tečajem pripreme slastica i Suwi Zlatić uz savjete za unapređenje prodaje.

 

 

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image