Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Kvarner Family: Studijski izlet na Lošinj

Kvarner Family: Studijski izlet na Lošinj

Cilj organizacije studijskih izleta je upoznati Kvarner Family iznajmljivače s raznovrsnom ponudom županije.

Foto: Marin Aničić

Nakon posjeta Cresu u travnju Turistička zajednica Primorsko-goranske županije organizirala je za Kvarner Family iznajmljivače i studijski izlet na Lošinj. Tom prigodom osamdesetak iznajmljivača obišlo je Miomirisni vrt na Lošinju gdje su imali priliku upoznati se s više od 100 alohtonih biljnih sorti, dok su u miomirisnoj butigi mogli razgledati i kupiti zanimljive miomirisne suvenire. Nakon Miomirisnog vrta, organiziran je i obilazak jedinstvenog Muzeja Apoksiomena i interpretacijskog plovidbenog centra pomorske baštine otoka Lošinja – novoobnovljenog jedrenjaka lošinjskog logera „Nerezinca“, koji je vezan točno ispred Muzeja Apoksiomena. Kako je na otoku Lošinju u tijeku dobro poznata gastronomska manifestacija - 15. po redu „Fešta lošinjske kuhinje“, iznajmljivači su imali priliku kušati i tradicionalna jela lošinjske kuhinje.

„Cilj naših izleta je pokazati iznajmljivačima zaista raznovrsnu ponudu županije. Na taj način povezujemo sve segmente naše ponude, jer upravo iznajmljivači koji su svojim gostima „prva i zadnja točka“ u destinaciji zahvaljujući ovim izletima mogu dobru ideju kako im predložiti neku novu aktivnost ili doživljaj“, istaknula je Irena Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Primorsko-goranske županije, zahvalivši se svima na podršci i suradnji.

Osim organizacije studijskih izleta Turistička zajednica Primorsko-goranske županije nastavlja održavati i online edukacije namijenjene iznajmljivačima s ciljem unapređenja kvalitete obiteljskog smještaja.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image