Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Valamar: Otvoren Dalmacija Places hotel u Makarskoj

Valamar: Otvoren Dalmacija Places hotel u Makarskoj

Dalmacija Places hotel u Makarskoj drugi je po redu hotel u portfelju lifestyle brenda Places by Valamar.

Turistička kompanija Valamar Riviera otvorila je Dalmacija Places hotel u Makarskoj. To je drugi hotel koji će poslovati pod lifestyle brendom Places by Valamar, a radi se o bivšem hotelu Dalmacija Sunny, u čiju je obnovu Imperial Riviera uložila 67 milijuna kuna. Prvi hotel iz kolekcije Places by Valamar lani je otvoren u Starom Gradu na Hvaru.

Jedna od posebnosti iz ove Valamarove kolekcije hotela je u ponudi jela i pića, koje gosti mogu konzumirati u ritmu koji im najviše odgovara. Ako su zbog bilo kojeg razloga propustili ručak ili večeru, određeni dnevni iznos gosti mogu iskoristiti u restoranu ili hotelskim barovima, a ono što ne potroše taj dan mogu po svojoj želji prebacivati na slijedeći dan.

Gostima će pažnju privući i fantastičan bazenski kompleks, koji u ovom hotelu postaje i središte dnevne zabave uz impresivan line-up inozemnih i domaćih DJ-eva.

Hotel ima 180 soba i deset apartmana, a sve sobe opremljene su izuzetno udobnim vrhunskim krevetima, kao i digitalnim pogodnostima, poput smart TV-a, superbrzog interneta i digitalne knjižnice te drugih sadržaja. Kvaliteti usluge pridonijet će i sloboda bezgotovinskog plaćanja narukvicom te beskontaktni check-in. Načela ekološkog i održivog poslovanja, uz puno poštovanje prema destinaciji, prirodi, ljudima i običajima utkani su u cjelokupnu ponudu hotela.

"Hotelijerstvo u svijetu doživljava snažnu transformaciju u jednom segmentu turista koji žele drugačiji, jednostavniji i zabavniji odmor. U protekle tri godine u Valamaru intenzivno smo radili na našem konceptu lifestyle hotela, namijenjenih modernim putnicima, Cilj nam je da u svakoj Valamar destinaciji razvijemo Places hotel u kojem gosti mogu uživati u Mediteranu na najzabavniji, najslobodniji i najautentičniji način te smo ponosni što smo ovakav inovativni koncept realizirali upravo u Makarskoj", istaknuo je Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image