Mladen Knežević: Novi predsjednik Uprave Aminessa

Mladen Knežević: Novi predsjednik Uprave Aminessa

Nadzorni odbor društva Aminess d.d. imenovao je Mladena Kneževića novim predsjednikom Uprave.

Mladen Knežević na novu dužnost stupa 16. srpnja 2024. godine, a dolazi s mjesta člana Uprave zaduženog za prodaju, marketing i poslovni razvoj. U njegovu fokusu bit će kontinuiran razvoj i implementacija novih brandova kako bi Aminess grupa uvijek bila ispred tržišnih trendova, istaknuo je prigodom imenovanja. Također je najavio značajna ulaganja u postojeći portfelj, kao i daljnje širenje u Hrvatskoj i zemljama regije.

Među ključnim odrednicama svojih planova za kompaniju Knežević ističe zadovoljstvo zaposlenika. Dobri materijalni uvjeti, mogućnosti razvoja karijere i dobra komunikacija elementi su kojima namjerava transformirati Aminess grupu u najpoželjnijeg poslodavca u turizmu.

Knežević planira nastaviti rast i širenje kompanije ulaganjima u hotele i resorte više i visoke kategorije, pokrenute investicijama u Aminess Khalani Hotel 5 u Makarskoj te ove godine u otvoren Aminess Avalona Camping Resort 5 na otoku Pagu i Aminess Younique Narrivi Hotel 5* u Crikvenici.

Digitalizacija i optimizacija internih procesa iznimno su važni za Kneževića, jer na taj način namjerava olakšati nove akvizicije i integraciju novih objekata u sustav Aminess grupe. Pritom kompanija nastavlja razvoj asset light menadžmenta, odnosno upravljanja hotelima koji nisu u vlasništvu Aminessa. Održivost kompanije će se osnažiti ambicioznim ESG ciljevima te korištenjem energije sunca za zadovoljenje vlastitih potreba za električnom energijom.

Mladen Knežević započeo je profesionalnu karijeru u Aminessu 2008. godine u odjelu prodaje te napredujući u kompaniji prošao sve stepenice, od voditelja prodaje, preko direktora prodaje i marketinga do člana Uprave.
“Kao dijete Aminessa, u kojem sam proveo cijelu profesionalnu karijeru, iznimno sam ponosan i zahvalan zbog imenovanja na čelnu poziciju kompanije. Nadam se da će moj primjer pokazati mlađim kolegama kako se u okrilju Aminessa može kvalitetno razviti vlastite vještine, usvojiti vrhunska znanja i ostvariti karijeru. Duboko sam zahvalan dosadašnjoj predsjednici Uprave Zrinki Bokulić na svemu što je napravila za razvoj Aminessa u proteklih 17 godina. Sada je na nama da zajednički okrenemo kompaniju budućnosti i ispišemo novo poglavlje ove priče”, naglasio je Mladen Knežević.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image