Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

Slavonija: Novi vizualni identitet i slogan

Slavonija: Novi vizualni identitet i slogan

U Zagrebu predstavljano kreativno vizualno rješenje kojim će se na turističkom tržištu prezentirati sve atraktivnija Slavonija.


Foto: Anto Magzan

Nema joj ravne, novi je slogan s kojim će se od sada predstavljati pet županijskih turističkih zajednica udruženih u Klaster Slavonija.

"U samo tri riječi prikazane su sve asocijacije vezane uz istok Hrvatske i doživljaji koje destinacija nudi i koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Jer Slavonija je puno više od ravnice, ona su ljudi koji stvaraju vina, hranu i poseban ambijent koji nude ruralni i urbani prostori svojim gostima“, istaknula je Ivana Jurić, voditeljica Klastera Slavonija i direktorica Turističke zajednice Osječko-baranjske županije na predstavljanju novog vizualnog identiteta u zagrebačkoj vinoteci Bornstein.

Novo kreativno rješenje iza kojeg stoji tim agencije 404, uključuje i zajednički moderni logotip inspiriran bojama zemlje, zlatnim poljima i slavonskom ravnicom. Moderan, a topao, specifičnih ligatura inspiriran je bojama slavonske zemlje, zlatnim poljima i horizontom maštovito prikazanim „rezanjem“ donjeg dijela slova u riječi Slavonija.

Inače, u Klaster Slavonija udružene su Požeško-slavonska, Virovitičko-podravska. Brodsko-posavska, Osječko-baranjska i Vukovarsko-srijemska županija.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image