Već sedam desetljeća informira
o turizmu

Stručna revija UGOSTITELJSTVO I TURIZAM vodeći je stručni turistički časopis u Hrvatskoj koji izlazi 70 godina. Već sedam desetljeća UT je suputnik turizma koji provjerenim i stručnim informacijama sudjeluje u njegovom oblikovanju.

RetrOpatija: Putovanje kroz glazbenu prošlost

RetrOpatija: Putovanje kroz glazbenu prošlost

Jedinstvena opatijska manifestacija održat će se od 27. do 29. lipnja koja će Opatiju ponovo vratiti u najzanimljivija glazbena i modna vremena prošlog stoljeća.


RetrOpatija, omiljena opatijska manifestacija poznata i kao glazbeno plesni vremeplov u zlatne dekade 20. stoljeća Opatiju će ponovno ispuniti dobrom glazbom, jedinstvenim modnim izričajem, otkačenim plesnim ritmom i odličnom atmosferom. Tijekom tri dana manifestacije svaki kutak Opatije pulsirat će retro energijom uz jedinstvenu kulisu prigodno uređenih izloga i lokala, retro sajam, stare automobile, vespe, plesače, frizere i ludi disco party. U jednom trenutku bit ćete dio glamuroznih 20-ih, desetljeća perla, šljokica i perja, a samo korak dalje moći ćete zaplesati uz ritmove rock'n'rolla ili još jednom prošetati stare „trapezice“ uz hitove Bee Gees-a. Opatijski šminkeri, barberi i frizeri stajat će vam na raspolaganju za retro makeover po vašoj želji, jer na RetrOpatiji i posjetitelji postaju dijelom jedinstvene retro kulise.

Vrhunac trodnevnog putovanja kroz glazbenu prošlost čini disco party koji će se održati pod zvjezdanim nebom na Ljetnoj pozornici. Starije generacije zabavljat će se kao u najboljim danima legendarnih disco klubova, dok će oni mlađi moći osjetiti čari nekadašnjih plesnjaka.

„RetrOpatija je omiljena opatijska manifestacija zahvaljujući ritmu glazbe i plesa, druženju uz vrhunsku atmosferu i nezaboravnom doživljaju putovanja u prošlost. Ponovno ćemo se prisjetiti zlatnih razdoblja iz povijesti glazbe i mode te zaboraviti na sve brige modernog svijeta. Zato iz ormara izvucite točkaste haljine, najbolje „trapezice“, natapirajte frizure, uvrnite brkove i pridružite se „partyju stoljeća“, pozvala je posjetitelje Suzi Petričić“, direktorica Turističke zajednice grada Opatija.

Impressum

Izdavač: UT Media
Adresa: Majstora Radovana 22, Zagreb
Uredništvo: 091 532 5838
Marketing: 091 540 3023
e-mail: info@utmedia.hr

Glavna urednica: Branka DRONJIĆ
Marketing: Nevenka LUKETIĆ

Naša izdanja

Image
Image
Image